Upozorenje partnerima iz FBiH: Ni jedna odluka neće biti na štetu RS-a, SNSD će…

Suštinke odluke su na entitetima i političari iz FBiH moraju da prekinu sa praksom spoticanja, istakla je Snježana Novaković Bursać, delegat SNSD-a u Klubu Srba u Domu naroda PS BiH

Delegat SNSD-a u Klubu Srba u Domu naroda PS BiH Snježana Novaković Bursać kazala je da se nada da je u Fedeaciji BiH sazrela svijest da sarađuje sa Republikom Srpskom.

– Svi gubimo ako ne bude bilo dogovora. Suštinke odluke su na entitetima i političari iz FBiH moraju da prekinu sa praksom spoticanja. Ni jedna odluka neće biti na štetu Republike Srpske, kazala je Novaković Bursać za RTRS.

Govoreći o zakonskim rješenjima navela je da će delegati iz reda srpskog naroda pratiti da li će biti volje da se integralno razgovara o krupnim pitanjima, koja kako kaže, opterećuju svakodnevno funkcioniranje građana i privrede.

– SNSD će se kao stranka koja vrši vlast u najvećem broju lokalnih zajednica u Republici Srpskoj i na nivou BiH ponašati odgovorno i svoj kapacitet će upotrijebiti da otkloni smetnje i blokade razvoja Republike Srpske, poručila je Novaković Bursać.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *