Medvedev ne krije kakvu su sudbinu Rusi namjenili komšijama

Tvrdi da su “dijelovi Rusije pod nazivom Ukrajina u granicama iz 1991. samo nesporazum nastao raspadom SSSR-a”

Zamjenik predsjednika Savjeta za bezbjednost Rusije Dmitrij Medvedev smatra da će Ukrajina nestati, jer kako tvrdi nikom nije potrebna.

Medvedev je na društvenoj mreži VKontakte napisao da Ukrajina nije potrebna Evropi, ni SAD, Africi, Latinskoj Americi, Aziji, ni Rusiji.

Prema mišljenju Medvedeva, Evropi Ukrajina nije potrebna jer je podrška Ukrajini po nalogu SAD već donijela Evropljanima pravi finansijski i politički pakao – izbjeglice, inflaciju, poskupljenje energenata, što je već dovelo do eksplozije nezadovoljstva i u zapadnoj, i u istočnoj Evropi.

Medvedev smatra da Ukrajina nije potrebna ni SAD-u i dodaje da obični Amerikanci uopšte ne razumiju šta je Ukrajina i gdje se nalazi. On postavlja pitanje zašto se establišment u SAD ne bavi inflacijom i problemima u svojoj zemlji, već Ukrajinom i smatra da će građani SAD prije ili kasnije postaviti to pitanje.

Medvedev smatra da Ukrajina nije potrebna ni Africi i Latinskoj Americi i dodaje da bi stotine milijardi koje SAD troše na Ukrajinu bile dovoljne za mnoge programe usmjerene na društveni razvoj latinoameričkih i afričkih država.

Ruski zvaničnik takođe tvrdi da ni Aziji ne treba Ukrajina, jer, prema njegovom mišljenju, azijske zemlje na primjeru Rusije vide kako se razvijaju “obojene” tehnologije, da bi bile eliminisane najveće konkurentske sile.

“Oni razumiju kakav im je scenario pripremio kolektivni Zapad na čelu sa Amerikom u slučaju neposlušnosti”, napisao je Medvedev.

Snovi o velikoj Rusiji

Ruski zvaničnik je u svom postu još jednom otkrio šta je bio stvarni cilj Rusije kada je Vladimir Putin 24. februara prošle godine naredio brutalnu agresiju na susjednu zemlju.

“Dijelovi Rusije pod nazivom Ukrajina u granicama iz 1991. samo nesporazum nastao raspadom SSSR-a”. Prema mišljenju Medvedeva, Moskvi je potrebna “Velika Rusija”.

“Konačno, Ukrajina, na čelu sa nacističkom vrhuškom, nije potrebna ni samim njenim građanima”, tvrdi Medvedev i dodaje da je zato u Ukrajini ostalo 20 miliona od 45 miliona stanovnika.

Prema ocjeni Medvedeva, Ukrajinci su prinuđeni da žive u stalnoj anksioznosti i strahu i da traže bolji život u drugim zemljama i kontinentima.

Stavovi koje je iznio Medvedev dolaze više od godinu dana nakon što je ruska vojska barbarski upala u Ukrajinu i počela da ubija i ruši sve pred sobom. Priča i snovi o “velikoj Rusiji” u Moskvi i d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *