Bolnica je zamijenila dvije bebe, no Bog je doveo obitelj do istine (FOTO)

Obitelj s Filipina otkrila je da beba, koju su doveli kući iz bolnice, zapravo nije bila njihova. Bolnica je jednostavno zamijenila dvije bebe.

Zamjene beba u bolnicama većinom su teme raznih televizijskih sapunica, no dvjema obiteljima se takva zamjena i dogodila. Na svu sreću, Bog je intervenirao te je doveo obitelji do istine kako bi mogli vratiti svoje bebe.

Aphril i Marvin Sifiata su trebali biti sretni roditelji svog prvog sina. No, tu sreću je spriječila briga i nesigurnost kada su otkrili da su kući poveli krivu bebu.

Aphrilina je teta prva primijetila da beba nije u rodu s njima. Ona svjedoči da ju je Bog doveo do tog otkrića. Taj je dan trebala raditi nešto posve drugo, no Bog ju je vodio do bolnice kako bi posjetila Aphril i njezinog malenog sina.

Fotografije bebe su se razlikovale

Navodno su se fotografije bebe iz bolnice i bebe koja je došla kući s obitelji jako razlikovale. Na narukvicama je ujedno bilo drugo ime i drugo vrijeme rođenja.

No, bolnica nije odgovarala na upite koje je obitelj odmah uputila. Tada je par odlučio obratiti se televizijskoj postaji koja je vodila emisiju u kojoj je bilo moguće testirati bebin DNK. Rezultati su bili negativni – dječak kojeg su doveli kući nije bio njihov sin.

Obitelj je postala jako zabrinuta jer nisu znali gdje je njihovo dijete. Na svu sreću, uspjeli su doći u kontakt s obitelji koja je potencijalno mogla imati njihovog sina.

Magrareth i Kim Jasper Mulleno su u istoj toj bolnici dobili svog prvog sina. No, oni nisu vjerovali da im je beba zamijenjena.

No, kako bi bili sigurni, pristali su na DNK test i rezultat je bio negativan.

Zbog toga su postali uvjereni da su zamijenili bebe u bolnici. Obje obitelji su bile razočarane jer im bolnica nije pomogla, nego su sve napravili potpuno sami.

Bebe su sada sa svojim pravim obiteljima

Dodatnim testom utvrđeno je da su bebe zaista bile zamijenjene te su one sada sa svojim pravim obiteljima.

Nakon mjesec dana potrage, Aphil i Marvin su napokon zagrlili svog pravog sina, kao i Margareth i Kim Jasper.

Marvin je rekao: „Zahvalan sam svima koji su nam pomogli. No, najviše sam zahvalan Gospodinu jer je uslišao naše molitve… i svima koje je Bog upotrijebio kako bi nam naša beba bila vraćena.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *